Hlavní obsah

Dvojice okradla 20letou dívku v tramvaji. Když chtěla mobil zpět, zbili ji

Právo, hon
Ostrava

Obětí loupeže a poté i surového napadení se stala dvacetiletá dívka, kterou v ostravské tramvaji napadli dva násilníci a sebrali jí telefon. Policii se nyní podařilo dopadnout pachatele zločinu, který se odehrál v polovině listopadu. Jde o muže a ženu ve věku 26 a 21 let. Oběť při útoku utrpěla zranění, se kterým se musela dva týdny léčit.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž se ženou si dvacetiletou oběť vyhlédli ve chvíli, kdy vystupovala z tramvaje v městské části Vítkovice.

„Obviněná žena využila nestřeženého okamžiku a po vzájemné domluvě s obviněným mužem vytrhla z ruky dvacetileté poškozené její mobilní telefon. Poté z tramvaje společně s obviněným mužem vyběhla na nástupiště,“ uvedl policejní inspektor Richard Palát.

Okradená žena pak dvojici doběhla a domáhala se vrácení svého telefonu. Na to obviněná reagovala fyzickým napadením, ke kterému se následně také přidal obviněný muž.

„Ten ženu napadl opakovanými údery do oblasti horní poloviny těla a také do obličeje. Následně ji stáhl na zem, kde v útoku pokračoval kopy a údery. Jeho jednání zamezil až svědek události,“ dodal Palát s tím, že obvinění pak utekli. Nyní jim hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám