Hlavní obsah

Muž ve Frýdku-Místku pobodal partnerku v mateřské škole

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Moravskoslezská policie řeší pobodání ženy mužem v mateřské škole ve Frýdku-Místku, které se stalo v pátek odpoledne. Napadená skončila po útoku se zraněními v ostravské fakultní nemocnici. Podle policejní mluvčí Zlatuše Viačkové šlo o partnerský konflikt.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kolem 16. hodiny jsme dostali v pátek oznámení o tom, že ve školce nějaký muž napadl ženu,” sdělila Právu Viačková. „Šlo o konflikt bývalých partnerů. Muž na ženu zaútočil ve chvíli, kdy si vyzvedávala dítě ze školky, která se za chvíli již uzavírala,“ upřesnila ještě Viačková.

„Na místě události byl celý výjezd. Muž byl zadržen. Na případu pracujeme, více ukážou výslechy,“ podotkla policejní mluvčí.

Útočník, který napadl ženu nožem, je nyní v cele předběžného zadržení. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Pro zraněnou letěl vrtulník

Zraněnou ženu přepravili záchranáři do ostravské fakultní nemocnice vrtulníkem.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla měla napadená sedmatřicetiletá žena mnohočetná poranění bodnořezného charakteru na více částech těla.

„Žena byla ve vážném stavu, ale při vědomí a komunikovala,“ uvedl Humpl. Dodal, že pacientku pak posádka leteckých záchranářů transportovala na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava.

Reklama

Výběr článků

Načítám