Hlavní obsah

Autobus v Praze narazil do fabie, ta se převrátila přes střechu a dopadla na semafor

Novinky, jap

V Jeremiášově ulici v pražských Stodůlkách se ve čtvrtek odpoledne střetl linkový autobus s osobním autem Škoda Fabia. Jeden člověk se při střetu vážně zranil. Nehoda se stala na křižovatce ulic Poncarova a Jeremiášova.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda autobusu a osobního vozu ve StodůlkáchVideo: Novinky

 
Článek

"Nehoda nám byla ohlášena krátce po 16. hodině. Jeden z účastníků při ní utrpěl zranění, se kterým musel být převezen do nemocnice," řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Osobní vůz se po střetu převrátil přes střechu a dopadl na sloup semaforu stojící vedle silnice. Nikdo z 16 cestujících z autobusu nebyl při nehodě zraněn. Dvě posádky záchranné služby, včetně lékaře, ošetřily a převezly do nemocnice pouze zraněného řidiče auta.

"Třiadvacetiletý muž utrpěl otřes mozku. Zasahující záchranáři ho převezli do motolské nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Zpočátku musel být v Jeremiášově ulici zastaven provoz, a to ve směru na Nové Butovice. Po několika minutách hasiči a policisté ulici zprůjezdnili alespoň jedním jízdním pruhem. Hasiči zajistili osobní auto proti požáru. "Okolnostmi nehody se nadále zabývají dopravní policisté," doplnila Martínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám