Hlavní obsah

Octavia v Praze srazila dvě dívky na přechodu, utrpěly vážná zranění

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič octavie srazil ve středu odpoledne na přechodu pro chodce v pražské Poděbradské ulici dvě dívky. Obě utrpěly při nehodě vážná zranění, záchranáři je proto převezli do nemocnic.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič octavie srazil v Hloubětíně dvě dívkyVideo: Novinky

 
Článek

"Řidič Škody Octavie srazil dvě mladé ženy, které přecházely silnici po přechodu pro chodce. Míru zavinění jednotlivých účastníků vyšetřují policisté z oddělení dopravních nehod," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan s tím, že se nehodou již zabývají také kriminalisté.

Nehoda se stala poblíž točny tramvají na Lehovci v Hloubětíně.

"Obě pacientky (rok narození 1998 a 1997) utrpěly při nehodě vážná zranění. Posádky zasahujících záchranářů je proto transportovaly do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích a do Fakultní nemocnice v Motole," sdělila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Kvůli vyšetřování nehody byl zhruba dvě hodiny uzavřen levý jízdní pruh. Policisté dopravu sváděli do pravého pruhu. Přesné okolnosti nehody nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám