Hlavní obsah

Nehody komplikují provoz na Pražském okruhu, bourala i sanitka a sypač

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Několik nehod najednou řeší policisté a záchranáři ve středu na Pražském okruhu. Na 17. kilometru byla silnice uzavřena. Srazila se tam sanitka s autem a další tři vozy. V opačném směru se střetl sypač s autem. Silnice je čerstvě zasněžená, tvoří se několikakilometrové kolony.

BEZ KOMENTAŘE: Nehody na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

Všechny nehody se odehrály krátce po desáté hodině dopoledne. „Na trase ve směru od D1 na D5 bouralo celkem pět aut včetně sanitky. Jeden člověk tam byl zaklíněný a hasiči ho vyprošťují. Nehody se ale obešly bez vážnějších zranění,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jedna z drobnějších nehod na Pražském okruhu

Sanitka, která převážela sedmileté dítě do Motola s rodičem, se srazila se dvěma auty. „Naše posádka ani malý pacient a jeho doprovod zraněni nebyli. Na místo přijely další dvě posádky, jedna si převzala dítě s doprovodem, druhá převezla zraněnou 49letou ženu z jednoho osobního auta. Měla zhmožděniny hrudníku a dolních končetin,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

V opačném směru se podle Hulana střetl sypač s autem a silnice tam byla na přibližně hodinu uzavřena. Nyní blokuje dva jízdní pruhy. Taktéž zde by neměli být zranění.

Foto: Mapy.cz s použitím http://dopravniinfo.cz

Hromadná nehoda na D7

Další nehody komplikují provoz u Jesenice a Modletic. Bourala tam nejméně čtyři auta. Provoz u Jesenice je veden pouze jedním jízdním pruhem. Hromadná kolize komplikuje provoz také na dálnici D7 na 6. kilometru u Středokluk, srazilo se tam podle serveru dopravních informací až 10 aut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám