Hlavní obsah

Čelní střet dvou aut nepřežila řidička audi, dítě muselo do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice
Aktualizováno

Tragicky skončil střet dvou osobních aut ve středu ráno u Třeboutic na Litoměřicku. Řidička audi při nehodě zemřela, těžce zraněna byla také žena z druhého auta, které patřilo hasičskému záchrannému sboru. Do nemocnice bylo převezeno také malé dítě na pozorování.

Foto: HZS Ústeckého kraje

V audi zemřela žena.

Článek

Nehoda se stala kolem osmé hodiny ráno na silnici mezi Křešicemi a Třebouticemi. „Při čelním střetu dvou osobních vozidel utrpěla jedna osoba zranění smrtelná a jedna zranění těžká. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Havarované auto hasičského záchranného sboru

„Jedna žena zemřela na místě, druhá 46letá žena byla po vyproštění hasiči letecky převezena do nemocnice v Ústí nad Labem. Do nemocnice v Litoměřicích bylo převezeno dítě, které sice nebylo zjevně zraněno, ale vzhledem k mechanizmu nehody bude v nemocnici na pozorování,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Na místě zasahovali i hasiči. „Jeden ze zraněných byl v havarovaném autě zaklíněn, hasiči jej vyprošťovali,“ uvedl krajský mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Kvůli nehodě byla silnice uzavřena

Silnici se podařilo zprůjezdnit kolem jedenácté hodiny dopoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám