Hlavní obsah

Na Jičínsku se srazila čtyři auta, jeden mrtvý, čtyři lidé v nemocnici

– Jičín
Právo,

Na obchvatu Jičína se v úterý před polednem střetly dva kamióny, do kterých následně narazila dodávka a osobní automobil. Jeden z řidičů kamiónu na místě zemřel, další čtyři lidé skončili se zraněními v nemocnicích v Hradci Králové a v Jičíně.

Foto: Policie ČR

Nehoda zablokovala obchvat Jičína na několik hodin.

Článek

„Krátce před dvanáctou hodinou jel čtyřicetiletý řidič nákladním vozidlem značky Volvo ve směru od Mladé Boleslavi na Hradec Králové. Na obchvatu Jičína přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Mercedes, do kterého následně narazilo vozidlo Ford Tranzit a do něj ještě osobní vozidlo Škoda Octavia. Při nehodě utrpěl řidič nákladního vozidla Mercedes zranění, kterému na místě podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Hana Klečalová.

Foto: Policie ČR

Nehoda zablokovala obchvat Jičína na několik hodin.

Řidič fordu byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Hradci Králové a řidič druhého nákladního vozidla byl převezen do Jičínské nemocnice, kde skončily i dvě spolujezdkyně z vozidla Škoda Octavia.

Foto: Policie ČR

Nehoda zablokovala obchvat Jičína na několik hodin.

Příčinu a míru zavinění policie nyní prošetřuje. Vozovka musela být na několik hodin v obou směrech uzavřena.

Byla to již druhá smrtelná nehoda během úterý, k níž došlo na silnicích Královéhradeckého kraje. Již po ránu zemřel devětadvacetiletý řidič Škody Octavie v Hořičkách na Náchodsku, když z dosud nezjištěných příčin narazil do domu.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda v Hořičkách.

Výběr článků

Načítám