Hlavní obsah

Policii se přihlásili teenageři, kteří zmlátili strážného v metru

Praha

Pražským policistům se přihlásila skupina teenagerů, která podle policie v lednu napadla ostrahu metra Letňany kvůli napomenutí, že do koše se nemočí. Nikdo z nich zatím nebyl obviněn, policisté případ dále vyšetřují.

BEZ KOMENTÁŘE: Strážný v metru napomenul močícího mladíka a dostal pěstíVideo: Policie ČR

 
Článek

„Díky medializaci případu se policistům z místního oddělení přišli přihlásit účastníci celého napadení, a nyní tedy již známe totožnost podezřelých. Jedná se o mladíky ve věku od 17 do 19 let. Policisté nyní budou dál pracovat na objasnění případu,“ oznámil mluvčí policie Jan Daněk bez dalších podrobností.

Napadení se odehrálo 7. ledna, policie případ zveřejnila o 14 dní později. Mladík po upozornění, aby přestal močit do koše, zaútočil na člena ochranky pěstí do obličeje. Do šarvátky se pak zapojil i další člen ochranky a dva muži, kteří předtím přijeli s agresorem metrem a evidentně patřili k sobě. [celá zpráva]

V šarvátce pak podle videa nejenže létaly pěsti, ale také kopy, a dokonce se jednomu násilníkovi podařilo strážného svalit na zem a kopnout do horní části těla. Následně útočníci utekli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám