Hlavní obsah

Řidička nabourala strážníkům auta. Nechala ale na místě registrační značku a zamkla se doma

Právo, vor
Karlovy Vary

Kuriózní případ řešili v noci na čtvrtek karlovarští strážníci. Mladá řidička černého audi jim před půlnocí nabourala přímo před služebnou v Moskevské ulici dvě služební auta. Když zjistila, že ji nikdo neviděl, z místa ujela. Nevšimla si ale, že jí při nehodě upadla registrační značka.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nabourala auta městské policie a ujelaVideo: MP Karlovy Vary

 
Článek

„Kamera zachytila jízdu černého audi, které si to po překonání přechodu namířilo rovnou na zaparkované služební vozidlo, do něhož narazilo silou, jíž neodolalo ani další v řadě stojící služební vozidlo,“ popsal nehodu ředitel karlovarské městské policie Marcel Vlasák.

„Rok starý přírůstek ve vozovém parku městské policie padl za oběť mladé řidičce, která sice vystoupila z vozidla, ale když zjistila, že se nikdo nedívá, okamžitě hupsla zpět do svého auta a ujela,“ pokračoval Vlasák.

Jenže si nevšimla, že u nehody zanechala svoji vizitku. „Strážníkům nechala na místě svoji přední registrační značku a klidně mohla i zamávat do kamery,” konstatoval velitel strážníků v Karlových Varech.

Hlídka, která krátce poté projížděla kolem služebny, její nabourané auto našla o pár stovek metrů dál. „Řidička se zamkla doma a nikomu neotevřela. Druhý den ráno se však sama přihlásila na služebně městské policie,“ dodal Vlasák.

Podle něj bude mít její noční jízda městem dohru. „Případ šetří Policie ČR,“ uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám