Hlavní obsah

Mladý muž dívku v klubu neznásilnil, policie případ odložila

– Praha

Pražští kriminalisté odložili případ znásilnění mladé dívky v klubu ve Francouzské ulici. Trestný čin nebyl spáchán, řekla v pondělí na dotaz Novinek mluvčí policie Iveta Martínková. Po podezřelém pátrala policie v září, ihned po zveřejnění se přihlásil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Případ kriminalisté uzavřeli s tím, že nebyla naplněna skutková podstata jakéhokoliv trestného činu. Nikdo tudíž nebyl obviněn. Případ byl proto v prosinci odložen,“ konstatovala Martínková bez dalších podrobností.

Incident se odehrál 21. srpna v klubu ve Francouzské ulici, kde se mladá dívka bavila se svými kamarádkami. Po chvíli se seznámila s dvojicí mladíků a rozhodla se odejít na toaletu, přičemž jí jeden z mladíků nabídl, že jí ukáže cestu. Po příchodu však měl dívku natlačit do kabinky toalet, kde ji měl podle oznámení znásilnit. [celá zpráva]

Na konci září se policie obrátila na veřejnost se žádostí o pomoc. Druhý den se přihlásil jak podezřelý, tak jeho kamarád. Policie je vyslechla. Posléze konstatovala, že dívka znásilněna nebyla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám