Hlavní obsah

Kouzelník nešika se na Olomoucku při předvádění čísla bodl do hrudníku

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Oslnit svým kouzelnickým uměním chtěl při oslavě příchodu nového roku 22letý mladík v Horce nad Moravou na Olomoucku. Příliš se mu to však nepovedlo. Bodl se do hrudníku a skončil s vážným zraněním v olomoucké Fakultní nemocnici. Právu to v pátek řekl policejní mluvčí Josef Bednařík.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kolem třetí hodiny ranní nám byl oznámen rychlou zdravotní službou případ, kdy mělo dojít k bodnému zranění v Horce nad Moravou. Na místě bylo zjištěno, že dvaadvacetiletý muž si do hrudníku bodl nůž nešťastnou náhodou při předvádění kouzelnického triku,“ uvedl mluvčí.

Rychlá záchranná služba podle něj převezla mladíka s vážným zraněním k ošetření do Fakultní nemocnice v Olomouci.

„Šlo o bodné poranění, které zasáhlo plíci a jednu z důležitých cév, takže hrozilo i vykrvácení. Muž byl akutně operován a nyní je ve stabilizovaném stavu na kardiochirurgické jednotce intenzivní péče. Dýchá s pomocí přístroje a zůstává v umělém spánku,“ sdělil Právu mluvčí nemocnice Egon Havrlant.

Ve Fakultní nemocnici v Olomouci skončila v noci na pátek také 35letá žena, která utrpěla v Lipníku nad Bečvou zranění v obličeji. „Pravděpodobně k němu došlo kvůli neodborné manipulaci při odpalování zábavné pyrotechniky. Žena není v ohrožení života. Okolnosti celé události se nadále prověřují.,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám