Hlavní obsah

Policie vyšetřuje školačku z Lípy. Na Facebooku vyhrožovala dívce smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Českolipští policisté vyšetřují nezletilou školačku, která se na Facebooku pustila do své sokyně. Vyhrožovala jí zabitím, pokud nenechá na pokoji jejího kamaráda, který se jí zřejmě zalíbil.

Foto: sxc.hu

ilustrační foto

Článek

Dívka z České Lípy psala své vrstevnici zprávy tento týden. Svou sokyni urážela, posílala jí nadávky a nakonec přidala i výhrůžky smrtí. „Tvrdila, že ji zabije, pokud nenechá na pokoji jistého mladíka. Na něj si ona sama činí majetnické právo,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Rodiče adresátky se nejprve pokusili o smír s pisatelkou, kterou kontaktovali. Ta jim však do očí v klidu řekla, že to, co psala na Facebooku platí a ona to myslí vážně. Navíc dodala, že si jejich dcera za vše může sama.

„Policisté případ nyní prověřují a zjišťují, zda výhrůžky dosáhly takové intenzity, aby podezřelá dívka naplnila svým chováním skutkovou podstatu přečinu nebezpečného vyhrožování,“ shrnula Baláková. Věk aktérek nesdělila.

Reklama

Výběr článků

Načítám