Hlavní obsah

Mladík čekal v Plzni na přítelkyni, dva útočníci ho mezitím brutálně zmlátili a okradli

Plzeň

Brutální napadení vyšetřují plzeňští policisté. Dva mladí muži v centru města zkopali a zbili 22letého mladíka, kterému vykloubili rameno a poté mu vzali cennosti. Policisté po útočnících pátrají a prosí veřejnost o pomoc.

Foto: Policie ČR

Útočníci mladíka brutálně napadli.

Článek

Útok se odehrál v pondělí na náměstí Republiky, kde mladík čekal na svou přítelkyni. Zničehonic k němu přišli dva Slováci ve věku okolo 20 let a napadli jej.

„Na muže zaútočili pěstmi a kopy nohou, kdy údery vedli především do oblasti hlavy. V bití pokračovali i poté, co poškozený v důsledku útoku upadl na zem,“ informovala na Silvestra mluvčí policie Hana Štefflová.

Foto: Policie ČR

Útočníci mladíka brutálně napadli

Napadenému vzali pozlacené hodinky, zlatý řetízek a mobil. Následně agresoři utekli. Mladík utrpěl mnoho podlitin a s vykloubeným ramenem ho sanitka převezla do nemocnice.

První útočník byl silnější postavy, vysoký asi 170–172 cm, bílé pleti a měl vyholené vlasy. Druhý násilník byl stejně vysoký, měl krátké vlasy. Oblečen byl do tmavé mikiny a tmavých kalhot. Oba mluvili slovensky.

Kriminalistům se podařilo zajistit kamerový záznam z obchodu, kde útočníci před činem nakupovali. Kdyby je kdokoli poznal a věděl, kde se zdržují, nechť informuje linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám