Hlavní obsah

Opilý řidič si popletl čas a vyrazil do práce o pět hodin dřív, naboural tři auta

Novinky, jap
Praha

Čas na hodinách si po vypití několika piv v noci na středu spletl starší muž z pražských Miškovic. Do práce tak omylem vyrazil o pět hodin dříve a před domem naboural tři zaparkovaná auta.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý muž naboural v Miškovicích tři autaVideo: Novinky

 
Článek

Muž vypil v úterý večer několik piv. Když vyjel na oplocené parkoviště před domem, lehce zavadil o jedno ze zaparkovaných aut. O několik desítek metrů dále pak naboural další dva vozy.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Měl jsem asi tři třináctky. Kouknul jsem na hodiny a myslel si, že už je šest ráno, kdy už jsem měl být střízlivý. No, a když jsem s autem vyjel z garáže před dům, tak jsem způsobil tohle. Až pak jsem zjistil, že je teprve půl jedné,“ sdělil muž na místě reportérovi Novinek.

Přivolaní policisté ho podrobili dechové zkoušce, která měla pozitivní výsledek. „Nafoukal jsem necelé půl promile. Čtyřicet let jezdím bez nehod – a teď tohle,“ doplnil řidič.

Dopravní policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz. Škoda na třech nabouraných zaparkovaných vozech a také na voze opilého muže se vyšplhá na několik desítek tisíc korun. Nehodou se policisté dále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám