Hlavní obsah

Zloděj ukradl v Kladně poklop od kanálu, do čtyřmetrové hloubky spadl nevidomý

Kladno

V kanálu čtyři metry pod zemí skočil v neděli nevidomý muž v Kladně. Doplatil tak na počínání zloděje, který ukradl nejen poklop, ale i trubky. Strážníci kanál provizorně zakryli a zjišťují, kdo poklop sebral.

Foto: MP Kladno

Kanál, do kterého spadl nevidomý muž.

Článek

Devětatřicetiletý nevidomý muž šel v neděli kolem půl šesté večer ulicí Arménská, když ve výklenku u domu kousek od chodníku spadl do otevřeného kanálu.

„Případ jsme převzali od státní policie, na místě byli hasiči, kteří muže vyprostili z asi čtyřmetrové hloubky. Strážníci pak kanál prolezli a zjistili, že jsou ukradeny i trubky uvnitř,“ řekla Novinkám mluvčí strážníků Markéta Fröhlichová.

Muž se naštěstí vážně nezranil. „Pacient utrpěl tržnou ránu na hlavě, byl při vědomí. Po ošetření na místě byl převezen do kladenské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Strážníci poklop zakryli paletou a místo označili páskami. „Kanál nepatří vodárnám ani plynárnám, podařilo se nám ale dohledat majitele a na úterý je předvolán k podání vysvětlení,“ konstatovala Fröhlichová s tím, že následně si bude muset kanál zabezpečit.

Kdo má krádež poklopu na svědomí, strážníci zatím netuší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám