Hlavní obsah

Na Vsetínsku zahynul muž pod převráceným traktorem

– Prostřední Bečva
Právo, jr

Řidič malého traktoru zahynul v sobotu odpoledne u Prostřední Bečvy na Vsetínsku poté, co se na něj stroj převrátil. „Dnes v odpoledních hodinách zasahovaly čtyři jednotky hasičů u vyproštění osoby z pod traktoru u obce Prostřední Bečva v okrese Vsetín,“ informoval v sobotu Roman Žemlička z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje.

Foto: HZS Zlínského kraje, .

U Prostřední Bečvy na Vsetínsku zemřel muž, na kterého se převrátil traktor.

Článek

„Operační důstojník hasičů přijal v 12:12 hodin zprávu, že v lese leží muž pod traktorem. Na místo hlášené nehody vyjeli profesionální hasiči z Valašského Meziříčí, jednotka Hasičského sboru města Rožnov pod Radhoštěm a dobrovolní hasiči z Horní Bečvy a Prostřední Bečvy.

Hasiči museli jít asi pět set metrů pěšky, protože lesní terén nedovoloval jízdu jejich zásahovými vozy. S sebou nesli vyprošťovací nářadí, vzduchové vaky a další materiál potřebný k vyproštění,“ popsal Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje, .

Tělo muže vyprošťovaly čtyři jednotky hasičů.

Přivolaná zdravotnická záchranná služba už nedokázala muži pod traktorem pomoci.

Hasiči po příjezdu policie pomocí vyprošťovacího nářadí traktor nadzvedli, zajistili a vyprostili tělo mrtvého muže. „Následně celý traktor převrátili na kola. Drobný únik oleje byl zachycen pomocí sorpčního koberce,“ sdělil Žemlička.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám