Hlavní obsah

Policie zveřejnila fotografii muže, který se otrávil metanolem. Hledá svědky

– Kladno

Policisté hledají svědky pohybu muže, který se otrávil metanolem, zveřejnili proto jeho fotografii. Muž byl s otravou převezen do kladenské nemocnice 22. listopadu, po týdnu zemřel.

Foto: Policie ČR

Policisté zveřejnili fotku muže, aby zmapovali jeho pohyb.

Článek

Policisté žádají svědky o jakékoliv informace, které by pomohly ke zmapování pohybu muže mezi 21. a 22. listopadem, kdy se s největší pravděpodobností závadným alkoholem otrávil. Informovala o tom středočeská policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Jde například i o jeho případné návštěvy restaurací, obchodů a dalších míst, kde se dá koupit alkohol. „Muž měl v těle šestkrát více metylalkoholu, než je smrtelná dávka," uvedla mluvčí.

Muž žil ve Velké Dobré u Kladna, ale mohl se pohybovat i mimo Kladensko. Informace mohou lidé volat kriminalistům na číslo 974 873 451 nebo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie metanol na Kladensku nenašla

Během celého čtvrtka pátrala kladenská policie, středočeská hygienická stanice a celní správa po zdroji závadného alkoholu, po němž se v sobotu ve Velké Dobré...

V Kladně zemřel muž na otravu metanolem

Šestašedesátiletý pacient, který ležel v kladenské nemocnici po otravě metanolem, v neděli odpoledne zemřel, řekla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková....

Výběr článků

Načítám