Hlavní obsah

Do vozu silničářů u Prahy nabouralo auto, zraněným pomáhali cestující z autobusu

Novinky, jap

Čtyři lidé se ve středu zranili při nehodě osobního auta a nákladního vozu silničářů u Hvozdnice v okrese Praha-západ. Posádku osobního auta museli vyprostit svědci nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto nabouralo do vozu silničářůVideo: Novinky

 
Článek

Ke střetu došlo na okraji Hvozdnice, ve směru od Bojanovic. Silničáři, kteří hloubili kanály podél silnice, už podle svých slov končili a chtěli odjet. V tom se zezadu přiřítil Opel Astra, ve kterém cestovali tři lidé.

„Osobák naboural zezadu do náklaďáku. Silničář, který stál o kousek vedle, stihl uskočit. Psychicky na tom byl ale po nehodě dost špatně,“ popsal Novinkám průběh nehody jeden ze svědků.

Pomáhali cestující z autobusu

Podle informací Novinek zastavil u nehody jako první linkový autobus. Cestující vyběhli ven a ihned pomáhali posádce osobního auta. Někdo z přítomných našel páčidlo, kterým rozbil zadní okno auta a vypáčil dveře u řidiče. Celou posádku tak lidé vytáhli ven z vozu.

Přivolaní záchranáři ošetřili čtyři lidi, mezi nimi i zmíněného silničáře. Dva ze zraněných museli převézt do nemocnice. Asistovali jim také hasiči. „Posádku osobního vozu se podařilo vyprostit svědkům nehody ještě před naším příjezdem. My jsme asistovali záchranářům a následně také policistům, kdy jsme nasvítili místo dopravní nehody,“ sdělil velitel zásahu.

Kvůli nehodě byla silnice na více než hodinu zcela uzavřena. Přesné okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám