Hlavní obsah

Auto po srážce na Vinohradské narazilo ještě do dvou aut a do značky

Novinky, jap
Praha

Při vážné nehodě dvou osobních aut se na Vinohradské ulici v Praze zranilo pět lidí. Jednoho ze zraněných museli z vozu vyprostit hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Po nehodě dvou vozů skončilo pět lidí v nemocniciVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v sobotu před půlnocí poblíž rádia Svobodná Evropa. Řidič osobního vozu audi, označeného jako taxislužba, jel po Vinohradské ulici směrem ven z centra. Protijedoucí řidič octavie přejel tramvajový pás a pravděpodobně se snažil odbočit, vjel přitom přímo před taxík.

Při nárazu odmrštil taxík octavii na další dvě zaparkovaná auta a na dopravní značku. Na místo vyjeli hasiči i záchranáři.

"V octavii jel starší řidič a další čtyři mladí lidé, zhruba okolo 20 let. V taxíku jel řidič s pasažérkou. Ti vyvázli bez zranění," popsal Novinkám situaci na místě svědek nehody.

Foto: Novinky

Při nehodě bylo zraněno pět lidí.

Zranění však utrpěla celá posádka octavie. Spolujezdce museli dokonce vyprostit až přivolaní hasiči. Všech pět zraněných pak záchranáři převezli do nemocnice. Podle informací Novinek utrpěli vážnější zranění řidič a spolujezdec z octavie. Lidé sedící vzadu utrpěla převážně lehká zranění.

Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám