Hlavní obsah

Muž s patkou u Kladna osahával ženu s kočárkem

Novinky, lsi
Kladno

Hrůzné chvíle zažila minulý týden mladá žena na Kladensku. Při procházce s osmiměsíční dcerou ji totiž napadl a vydíral neznámý násilník. Ženě se naštěstí podařilo ubránit. Po muži nyní pátrá policie, informovala ve čtvrtek kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.

Foto: Policie ČR

Identikit násilníka

Článek

K napadení došlo minulý čtvrtek kolem čtvrté odpoledne v lesoparku u Kožovy hory. Třiatřicetiletá žena šla s kočárkem na procházku, když se k ní zezadu přiblížil neznámý muž, který se jí začal dotýkat.

„Poškozená se násilníka snažila odstrčit rukama a při ataku chránila i svou osmiměsíční dceru v kočárku. Ženě se po několika okamžicích podařilo muže odehnat a z místa odešla,“ informovala Nováková s tím, že žena ani dítě neutrpěly žádné zranění.

Policistům se s pomocí výpovědi podařilo sestavit identikit výtržníka. Jednalo se o zhruba 35letého hubeného muže, který hovořil plynně česky. Má hnědé vlasy, které si češe na patku.

„Muž se s nevětší pravděpodobností pohyboval pěšky. Vzhledem k tomu, že v daném čase se v místě pohybovalo větší množství chodců i cyklistů, žádáme případné svědky, aby kontaktovali policii,“ doplnila mluvčí.

Policisté muže hledají pro podezření z trestných činů vydírání a výtržnictví, za které mu hrozí až čtyři roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám