Hlavní obsah

Opilí mladíci v audi nabourali několik aut a málem přejeli dívku, dopadli je policisté

Novinky, jap
Praha

Opilí mladíci v pátek večer v Praze 6 nabourali několik zaparkovaných aut a lampu veřejného osvětlení, od všech nehod ujeli. Když málem srazili dvanáctiletou dívku, zalarmovali její rodiče policisty, ti nebezpečnou posádku o chvíli později dopadli.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilí mladíci nabourali v Praze 6 několik autVideo: Novinky

 
Článek

Vše začalo sérií nehod v ulici Na Dlouhém lánu v Praze 6. Opilý mladý řidič osobního vozu audi naboural nejméně čtyři zaparkovaná auta a lampu veřejného osvětlení. Od všech nehod ujel. O chvíli později málem srazil dvanáctiletou dívku. Právě ona vše řekla svým rodičům a ti zavolali policii.

„Policisté z linky 158 Dejvice dopadli podezřelou posádku v Kladenské ulici,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, v audi cestovali dva mladí muži. Řidič policistům po zastavení nadýchal více než 2 promile alkoholu. On i jeho spolujezdec se navíc vůči policistům chovali arogantně.

„Řidič byl na místě zadržen pro podezření z trestného činu,“ doplnila mluvčí. Spolujezdce po potřebných úkonech policisté propustili.

Mladík, který auto řídil, je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám