Hlavní obsah

Opilý řidič boural, pak kopl policistu do obličeje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Podnapilý řidič v Přerově ve čtvrtek večer naboural do domu a po zadržení napadl policistu. Dvakrát ho kopl do obličeje. Je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky a násilí proti úřední osobě, hrozit by mu mohly až čtyři roky vězení. Na webu to v pátek oznámila přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiatřicetiletý řidič s vozem Škoda Octavia najel do domu v přerovské části Penčice. Způsobil tak škodu 60 000 korun. Policejní hlídce po nehodě odmítl prokázat svou totožnost a snažil se odejít.

"Proto došlo na donucovací prostředky a muž skončil v poutech ve služebním vozidle, kde si lehl na zadní sedadlo. Na výzvu, aby si sedl, opět nereagoval a policistu, který chtěl zjednat nápravu, kopl dvakrát do obličeje a způsobil mu zranění s předběžnou dobou léčení do sedmi dnů," uvedla mluvčí.

Policie řidiči v dechu naměřila 1,92 promile alkoholu, pod vlivem drog nebyl. Při odběru krve v nemocnici se podle Zajícové zjistilo, že řidič při nehodě utrpěl zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám