Hlavní obsah

Za nalezení manažerky už firma nabízí milión. Policie zveřejnila novou fotku

Praha

Už tři měsíce policie pátrá po 46leté Janě Svobodové z Prahy, která zmizela cestou z práce. Její zaměstnavatel nabízí milión korun za informace vedoucí k jejímu nalezení. V létě přitom nabízel poloviční odměnu. Policie navíc zveřejnila fotku ženina auta, ve kterém sedí dva cizí muži.

Foto: Policie ČR

Neznámí muži v autě zmizelé manažerky

Článek

Kriminalistům se podařilo zmapovat poslední pohyb auta z 15. července, kdy žena zmizela.

„Její vozidlo Ford Kuga stříbrné barvy projíždělo kolem osmnácté hodiny na dálnici D8 a o hodinu později přijelo do obce Velemín. Zde vyvstává určitá, dvacetiminutová prodleva, neboť cesta z Prahy do Velemína trvá, za normálních okolností, čtyřicet minut. Proto se kriminalisté důvodně domnívají, že vozidlo v průběhu cesty opustilo dálnici D8 například sjezdy Odolena Voda, Úžice, Nová Ves nebo dalším jiným,“ popsal mluvčí policie Tomáš Hulan.

Z Velemína se pak auto dostalo do Prahy, konkrétně na Spořilovskou ulici, asi o hodinu později. Detektivové také zjistili poslední polohu jejího mobilu, a to poblíž lokality Antonínův důl na Jihlavsku v 21:45.

Cizí muži v autě

Policisté také v úterý zveřejnili fotografii auta Svobodové, ve kterém krátce po jejím zmizení sedí dva cizí muži. Kriminalisté tak pátrají nejen po Svobodové, ale i po těchto dvou mužích a autě.

Foto: Policie ČR

Jana Svobodová

„Soukromá společnost, pro kterou pohřešovaná pracovala, navýšila původní odměnu na jeden milión korun. Tato odměna je určena tomu, kdo poskytne konkrétní informace, které jednoznačně povedou k vypátrání Jany Svobodové, ať už přímo, či cestou nálezu jejího vozidla, telefonu nebo jiných osobních věcí,“ konstatoval Hulan.

Informace mohou občané volat na linku 158 nebo na 777 716 403.

Foto: Policie ČR

Ženu zaznamenala jedna ze silničních kamer

Pražská policie pátrá po Svobodové od 15. července. Naposledy ji spolupracovníci ten den viděli kolem 18:00 při odchodu z práce v Argentinské ulici. Domů ale nedorazila a svým blízkým dosud nedala žádnou zprávu.

Žena nebyla dosud nikdy pohřešována, a pokud se někdy z jakéhokoliv důvodu zdržela, vždy o tom rodině dala vědět. [celá zpráva]

Jana Svobodová měří asi 175 centimetrů, je hubené postavy, má melír a rovné vlasy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám