Hlavní obsah

Opilá řidička sjela do kolejí, uvízlé auto odmítla opustit

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralovice

Napřed se pořádně napila, pak sedla za volant, netrefila přejezd, sjela mezi koleje regionální železnice a uvízla na trati. Poté odmítla navzdory nebezpečí vylézt z auta a nakonec skončila s želízky na rukou. Řeč je o devětatřicetileté opilé řidičce z Kralovic na Plzeňsku a jejích úterních eskapádách ve zmíněném městě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na zapadlé vozidlo policisty upozornil náhodný svědek. Když hlídka dorazila na místo, opakovaně podroušenou dámu vyzvala, aby opustila vozidlo. „Na výzvy nereagovala a držela se volantu,“ popsal situaci policejní mluvčí Jan Koželuh.

Jelikož šlo o život řidičky a případně i dalších osob, policisté dostali bránící se ženu z auta násilím a nasadili jí pouta. Kolik měla promile v krvi se zjistit nepodařilo – dechovou zkoušku i odběr krve odmítla, výlet na záchytku ji nicméně neminul. „Jejím jednáním se policisté dále zabývají,“ uzavřel Koželuh.

Reklama

Výběr článků

Načítám