Hlavní obsah

Řidič na Rakovnicku napasoval renault pod kamión

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Strašecí

Řidič renaultu napasoval v noci na pondělí na Rakovnicku svůj vůz pod kamión. Při nehodě se zranili tři lidé.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič napasoval renault zezadu pod kamiónVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/6 u Nového Strašecí na Rakovnicku, tedy na hlavním tahu mezi Prahou a Karlovými Vary. Posádka renaultu se podle všeho vracela z práce. Řidič přehlédl nákladní vůz, který před ním začal brzdit, a zezadu do něj naboural. Osobní vůz skončil zaklíněný pod kamiónem.

Přivolaní záchranáři si do péče převzali zraněnou posádku renaultu, dva muže a jednu ženu. Všichni tři skončili v nemocnici. Žena utrpěla středně těžká poranění, muži měli při nehodě utrpět poranění lehčího charakteru.

„V době našeho příjezdu již byly zraněné osoby v péči záchranné služby. Zasypali jsme uniklé provozní kapaliny sorbentem a zajistili vůz proti požáru,“ řekl Novinkám na místě velitel zasahujících hasičů.

Foto: Mapy.cz

Místo nehody bylo s opatrností průjezdné. Kamión převážel pouze vysokozdvižný vozík. Řidič se prý před nehodou ohlédl na nedaleký motel, měl totiž hlad a hledal, kde by se mohl najíst. Poté už jen ucítil a uslyšel náraz.

Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté. Po renaultu však na místě nezůstala žádná brzdná dráha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám