Hlavní obsah

Matka tří dětí se dala na dráhu lupiče. Než skončila za mřížemi, přepadla tři prodejny

Praha

Matka tří nezletilých dětí se odhodlala ke kariéře lupičky. Během jednoho dne přepadla dvě provozovny, ani to však ženě nestačilo. I když ji policisté dopadli a obvinili, o pár dní později loupila znovu. Skončila proto ve vazbě.

BEZ KOMENTÁŘE: Matka-lupička si na třetí přepadení vzala kukluVideo: Policie ČR

 
Článek

První přepadení se odehrálo 17. září dopoledne v Praze 4. Jako cíl si vybrala papírnictví, jako zbraň nůž. Prodavačka se ovšem nezalekla a donutila lupičku odejít bez peněz.

Pachatelka o pár minut později zkusila štěstí v trafice, kde si vynutila vydání 15 tisíc korun. Kriminalisté vzápětí získali její popis a během pár desítek minut po přepadení ji spolu se strážníky dopadli.

„Kriminalisté ještě tentýž den čtyřiatřicetiletou ženu obvinili ze spáchání trestného činu loupeže. Vzhledem ke skutečnostem, že žena do té doby nebyla odsouzena za žádný trestný čin a v péči měla své tři nezletilé děti, byla za tyto dvě loupeže stíhaná na svobodě. Té si však loupežnice nijak nevážila a o čtyři dny později znovu loupila,“ informovala v sobotu mluvčí policie Iveta Martínková.

Do třetice si vybrala opět trafiku. Na přepadení si vzala kuklu a odnesla si 10 tisíc korun. Z peněz se radovala pouhé tři dny. Detektivové ji vypátrali a nechali vzít do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám