Hlavní obsah

Brutální přepadení firmy na Táborsku má druhou oběť, pachatelé unikají

Právo, Pavel Orhoz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor
Aktualizováno

V českobudějovické nemocnici zemřel druhý, těžce zraněný muž při brutálním přepadení firmy v Horusicích na Táborsku. Právo o tom informoval mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura. Policisté po lupičích zatím marně pátrají.

Foto: Pavel Orholz, Právo

Lupiči přepadli rodinu v tomto domě v Horusicích na Táborsku.

Článek

Dům v Horusicích přepadli ve středu 16. září večer nejméně tři maskovaní muži a mlátili své oběti železnými tyčemi. Na místě zůstalo tehdy sedm zraněných, dva musela v kritickém stavu převážet záchranná služba do českobudějovické nemocnice. Přes veškerou snahu lékařů však oba muži, kteří utrpěli zranění v oblasti hlavy, zemřeli. První z nich dva dny po útoku, druhý v neděli.

Foto: Policie ČR

Pásky po jejichž původu kriminalisté pátrají

Policisté se zatím nevyjádřili ani k možnému motivu brutálního útoku, ale připustili, že lupiči si odnesli zatím neupřesněný obnos peněz. Kriminalisté také stále hledají možné svědky přepadení, kteří se mezi 19. a 22. hodinou ve zmíněný den pohybovali na silnici poblíž domu v Horusicích. Žádají, aby volali na linku 158. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám