Hlavní obsah

Muž na Berounsku havaroval na motokáře

– Beroun
Novinky, jap

Na okruhu v Hořovicích na Berounsku havaroval v sobotu dopoledne muž závodící na motokáře. Do nemocnice ho musel transportovat vrtulník. Nehoda se stala na závodní trati na okraji Hořovic okolo 11. hodiny. Muž podle všeho s dalšími lidmi závodil na místním okruhu, který velmi dobře znal.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motokáry v HořovicíchVideo: Novinky

 
Článek

Ve chvíli, kdy třiapadesátiletý závodník předjížděl svého soupeře, narazil ze zatím neznámých příčin do pneumatik a s motokárou se převrátil.

„Motokára začala dělat kotrmelce, on z ní po chvíli vypadl, takže ho nepřimáčkla,“ popsal nehodu jeden z očitých svědků.

Na místo museli zamířit záchranáři i policisté. „Vyšetřujeme havárii motokáry, jejíž řidič skončil se zraněním v nemocnici. Na místo vyjela výjezdová skupina kriminalistů,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Stulíková.

Pro zraněného muže přiletěl na místo vrtulník letecké záchranky. Ten ho nakonec transportoval do motolské nemocnice v Praze.

„Pacient utrpěl poranění v oblasti páteře a břicha. Konkrétně se jednalo především o zhmožděniny,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová s tím, že muž byl po celou dobu při vědomí.

„Tuhle trať zná velmi dobře, jezdí zde pravidelně několik let. Závodí i na jiných tratích, jezdit umí,“ dodal jeden z místních, který zraněného muže zná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám