Hlavní obsah

Muž při hádce pobodal manželku, ta zraněním podlehla

– Nový Jičín
Právo, den

Tragicky skončila nedělní hádka manželů z Kopřivnice na Novojičínsku. Osmačtyřicetiletá žena bohužel potyčku se svým mužem nepřežila. Ten se následně pokusil o sebevraždu, nyní je v nemocnici. Právo o události informovala krajská policejní mluvčí Daniela Vlčková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Skutku předcházela slovní rozepře manželů, která v neděli před půlnocí vygradovala útokem jedenapadesátiletého muže na svou o tři roky mladší manželku. Poté se pokusil o sebevraždu. Žena svým zraněním na místě podlehla, muž je v nemocnici,“ uvedla Vlčková.

Žena byla při příjezdu záchranářů v bezvědomí a ztratila hodně krve. „Stav pacientky se dále velmi rychle zhoršoval a záhy nastalo i selhání srdeční činnosti. Posádky zahájily resuscitaci a podařilo se jim na chvíli obnovit činnost srdce pacientky. Když ji naložili do sanitky, nastala opět zástava srdce, kterou se již lékařům nepodařilo zvrátit,” uvedl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Vlčková dodala, že po oznámení události začali policisté s ohledáním místa činu. „Zajištěné stopy nyní zkoumají znalci. Dále probíhají výslechy svědků události. Vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu nebylo dosud možné vyslechnout podezřelého muže,“ upozornila krajská policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám