Hlavní obsah

Mladík se na pražské diskotéce nabídl, že doprovodí dívku na WC, a tam ji znásilnil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Znásilnění na diskotéce vyšetřují od srpna kriminalisté v Praze. Mladý muž měl podle nich dívku doprovázenou na toaletu natlačit do kabinky a tam ji donutit k sexu. Ve středu policie zveřejnila záběry podezřelého.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý (v kalhotách) s kamarádem v klubuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál 21. srpna v klubu ve Francouzské ulici, kde se mladá dívka bavila se svými kamarádkami. Po chvíli se seznámila s dvojicí mladíků.

„Dívka se po krátké konverzaci rozhodla odejít na toaletu, přičemž ji jeden z mladíků nabídl, že jí ukáže cestu. Po příchodu však dívku natlačil do kabinky toalet, kde na ní i přes její opakovaný nesouhlas vykonal soulož,“ informovala mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Policie ČR

Podezřelý (vpravo) se svým kamarádem

Poškozená se pak svěřila kamarádkám a společně vše oznámily policii. Mladíci mezitím z klubu odešli, díky kamerám však policisté znají jejich podobu.

Hledají oba mladíky

Podezřelý je ve věku okolo 18 let, 170 centimetrů vysoké hubené postavy. Měl světlou pleť a hnědé vlasy v délce k uším. Oblečený byl do tmavé košile s dlouhým rukávem a tmavých kalhot. Mladík hovořil česky a plynule také anglicky.

Kamaráda, se kterým by kriminalisté také rádi hovořili, mluvčí popsala jako muže ve věku okolo 18 let. Měl světlou pleť a na krátko střižené tmavé vlasy. Na sobě měl pruhované tričko a kraťasy oranžové barvy.

„Jakékoliv informace k podezřelému, nebo jeho kamarádovi, přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158, nebo na kterékoliv policejní služebně,“ uzavřela Martínková.

Reklama

Výběr článků

Načítám