Hlavní obsah

Ukradené peníze spláchl do záchoda. Bál se, že jej usvědčí

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

V kanalizaci skončily peníze, které minulou sobotu odcizil v jednom z bytů v Moravském Berouně na Olomoucku jedenadvacetiletý mladík. Spláchl je na toaletě ze strachu, že bude díky nim odhalen jako pachatel. Moc mu to nepomohlo, v úterý byl z krádeže stejně obviněn.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Muž byl v sobotu na návštěvě v jednom z bytů v domě v ulici Lidická v Moravském Berouně. V nestřeženém okamžiku měl využít nepřítomnosti  hostitelky a odcizit finanční hotovost ve výši dvou tisíc korun schovanou v kuchyni,“ řekla Právu ve středu policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Třiadvacetiletá žena si však podle ní krádeže hned všimla a přivolala policisty. „Mladík ze strachu z odhalení odešel na toaletu, kde měl peníze spláchnout,“ uvedla mluvčí.

Policisté později zjistili, že se nejedná o žádného nováčka, ale o mladíka s majetkovou trestnou minulostí, za kterou byl již pravomocně odsouzen. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám