Hlavní obsah

Při přepadení zlatnictví v Uherském Hradišti se střílelo, dva lidé zraněni

– Uherské Hradiště • Aktualizováno
Právo, jr

Dva lidé byli zraněni při střelbě, která se strhla při přepadení zlatnictví v Uherském Hradišti. Policisté v této souvislosti pátrají po dvou osobách, které odjely z Uherského Hradiště směrem na Brno na žluté motorce. Policie varuje, že osoby jsou ozbrojené.

Foto: Policie ČR

Muži odjeli po přepadení na motorce.

Článek

Podle informací Práva došlo k přepadení v Hradební ulici. „Ošetřovali jsme dva muže. Jeden utrpěl střelné poranění dolní končetiny, druhý má poraněné oko od střepu. Oba byli po ošetření převezeni do uherskohradišťské nemocnice,“ uvedl mluvčí záchranné služby Zlínského kraje Petr Olšan.

„Policie pátrá po dvou pachatelích, kteří krátce po činu odjeli na žluté motorce směrem na Brno,“ sdělila Právu uherskohradišťská policejní mluvčí Milena Šabatová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Policisté žádají o pomoc při pátrání širokou veřejnost. Pachatelé mají na hlavách bílo-černé přilby. Tyto osoby jsou ozbrojené, proto se je nesnažte zadržet,“ řekla Šabatová. Případní svědkové se mohou obrátit na linku 158.

Není jasné, zda pachatelé odnesli ze zlatnictví něco cenného. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme nyní poskytovat další informace,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám