Hlavní obsah

Matce se zalíbil kočárek u ordinace, vyměnila ho za svůj a odešla

Právo, ch
Strakonice

Cizí kočárek se zalíbil v pondělí dopoledne šestadvacetileté matce tří dětí ze Strakonicka, která jej bez mrknutí oka vyměnila za svůj. Ukradla ho mladé mamince, která přišla s dítětem do jedné z ordinací ve Strakonicích.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Maminka šla s děckem k lékaři a kočárek odstavila na chodbě zdravotnického zařízení. Po odchodu z ordinace se ale nestačila divit. Její kočárek za 5500 korun, který tam před necelou hodinou zanechala, byl pryč. Místo něj zde stál jiný, starší,“ popsala Právu krádež policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Upřesnila, že policisté po nenechavci začali okamžitě pátrat.

„Netrvalo příliš dlouho a hlídka dětský kočár objevila. Tlačila ho paní se třemi dětmi. Policisté ji předvedli na oddělení k podání vysvětlení. Přiznala se, že kočárek odcizila. Přišla prý do ordinace se svými dětmi, když však uviděla krásný kočárek stojící na chodbě, vyměnila jej za svůj a honem s dětmi odešla, aniž by lékaře navštívila,“ dodala ke zvláštní krádeži policejní mluvčí.

Matce policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který jí v případě odsouzení hrozí vězení až na dva roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám