Hlavní obsah

Opilá matka vezla v kočárku čtyřměsíčního syna. Byl podchlazený a zanedbaný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zanedbaného a podchlazeného čtyřměsíčního chlapečka odvezla záchranná služba ve středu do jedné z pražských nemocnic. Dítě vezla v kočárku silně opilá matka se svým bratrem.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá matka vezla podchlazeného synaVideo: MP Praha

 
Článek

Na dvojici s kočárkem upozornil před desátou hodinou svědek strážníky městské policie, kteří ji našli na křižovatce ulic Švehlova a Pražská.

„Strážníci kontrolou totožnosti zjistili, že se jedná o jednatřicetiletou ženu a jejího o deset let mladšího bratra. Žena strážníkům potvrdila, že v kočárku má svého čtyřměsíčního syna,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Strážníci dali matce dýchnout do přístroje na zjišťování alkoholu a zjistili, že v dechu má tři promile. To matce ale nezabránilo v tom, aby i před strážníky dále popíjela pivo, jak to zachytila kamera ve služebním autě.

Kvůli podezření z trestného činu hlídka přivolala státní policisty a také záchrannou službu. „Žena vezla chlapečka v kočárku, tzv. golfkách, a miminko bylo v chladném počasí přikryto pouze tenkou, navíc mokrou přikrývkou,“ vysvětlila Seifertová.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá dvojice na brněnské uliciVideo: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám