Hlavní obsah

Muž devět let krutě týral svou družku

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devět let zřejmě snášela týrání od svého druha osmačtyřicetiletá žena z Jindřichova Hradce. Ten jí, jak vyplývá z informací policejní mluvčí Hany Millerové, většinou bezdůvodně nadával, bil ji pěstí do hlavy a dalších částí těla. Navíc jí vyhrožoval zabitím.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„K vulgárním nadávkám a bití docházelo téměř každodenně. Šlo o stovky případů. Navíc často držel agresor k umocnění svých výhrůžek v rukou popelník nebo kuchyňský nůž, který přikládal ke krku své oběti. Naposledy takto zaútočil pod vlivem alkoholu v sobotu,“ popsala utrpení ženy policejní mluvčí.

Dodala, že tentokrát dvaapadesátiletý násilník požadoval, aby žena i s dcerou opustila byt, jinak ji zabije, vyhodí z balkónu a zláme jí nohy.

„Ta ze strachu o své zdraví a život zavolala městskou policii. Jindřichohradečtí policisté následně  podezřelého muže zadrželi a  umístili do policejní cely při obvodním oddělení policie. V neděli už převzal agresor od jindřichohradeckých kriminalistů obvinění pro trestný čin týrání osoby žijící ve společném obydlí a trestný čin vydírání.

Policejní komisař podá během pondělí podnět na vzetí obviněného do vazby, o níž rozhodne soud. V případě, že mu prokáže soud vinu, hrozí muži trest odnětí svobody až na osm let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám