Hlavní obsah

Je libo hodinky za 695 tisíc? Stát prodává šperky zabavené podvodníkovi

Praha

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) prodává šperky za více než dva milióny korun. Hodinky, náramky, prsteny a další cennosti patřily odsouzenému daňovému podvodníkovi.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Hodinky za 695 tisíc korun (vpravo) a hodinky Cartier za 540 tisíc (vlevo) určené k prodeji

Článek

Podrobnější informace k prodeji jsou na webových stránkách ÚZSVM. "Stát získal tyto předměty do vlastnictví na základě rozsudku Krajského soudu v Ústí nad Labem, potvrzeného Vrchním soudem v Praze. V rozsudku soud uložil trest propadnutí věcí zajištěných u odsouzeného při domovní prohlídce, a to za zločin zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby a za zločin poškození finančních zájmů Evropských společenství," uvedl mluvčí úřadu Radek Ležatka.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Šperky určené k prodeji

Zájemci si mohou koupit mimo jiné zlaté dámské náramkové hodinky značky Breguet v hodnotě 695 000 korun, zlaté pánské masivní náramkové hodinky značky Cartier v hodnotě 540 000 či prsten osazený jedním kulatým briliantem za 170 tisíc korun.

Foto: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Šperky určené k prodeji

Budoucí manželé si mohou pořídit i pár snubních prstenů značky Cartier za 85 tisíc a k tomu náhrdelník bohatě zdobený mořskými perlami v ceně 72 500 Kč. Pořídit se však dají i řetízky například za 750 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám