Hlavní obsah

Policie ukázala šílenou jízdu zdrogovaného řidiče

Praha

Policie zveřejnila videozáznam z úterní honičky Škody Octavia, která se řítila ulicemi Prahy i blízkého okolí několik desítek kilometrů. Čtyřiadvacetiletého mladíka nezastavily policejní zátarasy ani spuštěné závory na přejezdu. Svou agresivní jízdu skončil až nabouráním do betonového sloupu.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto zastavilo až nárazem do sloupuVideo: Policie ČR

 
Článek

Téměř hodinu trvající pronásledování začalo v ulici Ke Klíčovu a část cesty probíhalo po silnici R10. Záznam také ukazuje, že se řidič „šikovně“ vyhnul závorám spuštěným na železničním přejezdu, aby setřásl policejní auta.

„Policisté v průběhu pronásledování vytvořili několik zátarasů, kterým se ale mladík v poměrně vysoké rychlosti vyhnul. Téměř po celou dobu situaci ze vzduchu monitoroval policejní vrtulník,“ uvedla mluvčí policie Iveta Martínková.

Honička skončila v ulici Podnikatelská nárazem do betonového sloupu. Dva mladíci z auta začali utíkat, ale jakmile uslyšeli varovný výstřel, zastavili se a vzdali se.

Řidič byl podle úterního vyjádření policie pod vlivem pervitinu a za volantem neměl co dělat. Zadržen byl i spolujezdec, který neuposlechl výzvy úřední osoby. S muži v autě cestovala také dívka, která byla převezena do nemocnice se zraněním hlavy. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Policie posádku zadržela v BěchovicíchVideo: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám