Hlavní obsah

Na Karlovarsku narazilo auto do dvou autobusů, posádka vozu je po smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Tři lidé zahynuli v neděli při nehodě a následném požáru na hlavním tahu z Prahy do Karlových Varů. Osobní vůz narazil do dvou autobusů poblíž Bochova na Karlovarsku a po srážce začal hořet. Posádka automobilu zraněním na místě podlehla, 17 lidí z autobusů má lehčí zranění. Silnice I/6 u Andělské Hory bude celé odpoledne uzavřená.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Místo nehody

Článek

V autobusech, z nichž jeden měl českou a druhý maďarskou značku, jelo přes 40 Thajců. Uvedli to mluvčí krajských hasičů Martin Kasal a mluvčí krajské záchranky Petra Bakurová.

V osobní vozidle jsou tři mrtví. Zemřeli na následky nehody a následného požáru, uvedl Kasal. Podle informací ČTK šlo o chevrolet s českou SPZ, který mířil z Prahy na Karlovy Vary, přičemž oba autobusy jely opačným směrem. Autobusy byly z pražského hotelu a vezly cizince z výletu v Karlových Varech. Osobní auto přejelo z neznámých příčin do protisměru.

Na místě bylo pět sanitních vozů se třemi posádkami a vůz pro hromadná neštěstí.

"Ošetřili jsme 17 osob s lehčími poraněními a některé cestující jsme transportovali do nemocnic," uvedla Bakurová.

"Automobil narazil do boku prvního autobusu a do druhého čelně," řekl Kasal.

Reklama

Výběr článků

Načítám