Hlavní obsah

Podezřelého ze střelby nejdříve policie z místa činu vykázala, pak ho hodinu hledala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté pátrající po pachateli střelby v Buštěhradu na Kladensku měli podezřelého blíže, než si původně mysleli. Muž se totiž krátce po činu vrátil k domu, ve kterém se drama odehrálo, policisté ho přitom vykázali za pásku.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie vyhodila podezřelého ze střelby v Buštěhradu z místa činu Video: Novinky

 
Článek

Pětapadesátiletý muž měl v neděli večer postřelit v domě v Buštěhradu na Kladensku svého známého. Ten utrpěl průstřel hrudníku a záchranáři ho museli transportovat do motolské nemocnice. [celá zpráva]

Po pachateli začali ihned pátrat policisté v neprůstřelných vestách a se samopaly. Hlídky prohledaly okolí domu i veškeré místnosti uvnitř. Pachatele se ale najít nepodařilo.

Aniž by však to policisté tušili, vrátil se muž, později uznaný za podezřelého, zhruba po hodině na místo činu. Pouze v kraťasech podlezl policejní pásku a zamířil si to přímo k domu, kde podle informací Novinek bydlí. Tam si ho všiml jeden z policistů a ihned ho z místa vykázal.

Policista nevěděl, koho vykázal

„Chtěl bych si vzít jenom tričko, támhle bydlím. Takhle někde umrznu,“ řekl muž, který byl na první pohled opilý. Policista ho vykázal za pásku. V té chvíli ještě nevěděl, že vykázal z místa pravděpodobného střelce.

Podle prvotních informací měl totiž pachatel z místa odjet autem. Polonahý opilý muž přitom přišel na místo pěšky. Policisté navíc tou dobou ještě neměli podrobný a přesný popis pachatele. Policejní pásku se navíc snažilo v průběhu večera podlézt více lidí. Především místní občané nechtěli pochopit, že se domů hned tak nedostanou a musí počkat.

Opilý muž z místa po vykázání odešel. O další hodinu později ho pak dopadla zásahová jednotka, a to zhruba kilometr od místa činu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám