Hlavní obsah

Namol opilá matka vrávorala a v kočárku vezla roční dítě

Matka s ročním chlapečkem v kočárku zcela namol. Takový obrázek se naskytl v pátek lidem, kteří procházeli údolím Miloňov ve Velkých Karlovicích. Sotva se držela na nohou a místo chůze se potácela a opírala o kočárek. Policisté jí naměřili 3,62 promile v dechu. Případem se už zabývá oddělení sociální a právní ochrany dítěte.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Článek

„Krátce před 17. hod. oznámil na policii v Karolince anonym, že údolím Miloňov jde silně opilá žena, která veze kočárek s malým dítětem, a protože má strach o zdraví dítěte, volá na policii,“ popsala v pondělí mluvčí policie Lenka Javorková.

Hlídka policistů z Karolinky vyjela ženu hledat. Ta už mezitím došla domů a kočárek nechala venku před domkem, u kterého policisté zazvonili. Otevřena jim silně opilá žena, která držela na rukou malého chlapečka.

Policisté naměřili dvaatřicetileté ženě 3,62 promile alkoholu v dechu. „Vzhledem k tomu, že nikdo jiný doma nebyl, policisté kontaktovali oddělení sociální a právní ochrany dítěte a dítě předali příbuzné opilé ženy,“ uvedla mluvčí. Chlapeček se vrátil domů až druhý den, když žena vystřízlivěla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám