Hlavní obsah

Auto zůstalo po nehodě u Prahy viset ze strmého srázu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Osobní auto zůstalo v neděli po havárii u Psár na Praze-západ viset ze strmého srázu. Řidiče po vyproštění převezl vrtulník s vážným poraněním do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda osobního auta u PsárVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl třetí odpoledne mezi Psáry a Jílovým u Prahy. Řidič auta ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici, kde se převrátil na střechu. Auto nakonec zůstalo viset ze srázu.

Přivolaní hasiči museli vůz nejprve zajistit pomocí popruhů, poté mohli vyprostit zaklíněného řidiče. „Jednotka muže vyprostila dveřmi. Hasiči si pomohli také hydraulickým vyprošťovacím zařízením,“ řekl Novinkám velitel zásahu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Zraněného řidiče převezli záchranáři na fotbalové hřiště ve Psárech, odkud ho do nemocnice transportoval záchranářský vrtulník. Muž byl sice při vědomí, s ohledem na špatný zdravotní stav ale nebyl schopen dechové zkoušky na alkohol.

Podle svědků měl řidič vyrazit na cestu přímo z hospody. Potvrdit, případně vyloučit přítomnost alkoholu, tak musí lékaři, kteří muži v nemocnici odebrali krev.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám