Hlavní obsah

Maskovaný lupič přepadl brněnskou banku, odnesl si stovky tisíc

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Několik set tisíc korun si odnesl zatím neznámý pachatel, který na začátku června přepadl pobočku banky v Brně v brněnské Palackého ulici. S pistolí v ruce donutil všechny osoby uvnitř, aby si lehly, a pak pokladní přinutil k vydání peněz. Po muži policisté zatím neúspěšně pátrají, proto se rozhodli zveřejnit záběry z přepadení a prosí veřejnost o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Maskovaný lupič přepadl bankuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Lupič poté, co časový zámek povolil otevření zásuvky, naházel peníze do připravené igelitové tašky a z banky zmizel. Jednalo se o muže mezi 30–40 lety, výšky asi 175–180 cm, bílé pleti,” uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Muž byl podle policie maskován černou kuklou s otvory pro oči, na sobě měl pracovní kombinézu modré barvy, na rukách černé rukavice, na nohou černé sportovní boty se světlou podrážkou, v ruce bílou igelitovou tašku, mluvil čistě česky.

„Na útěku byl zachycen kamerovým systémem již bez kukly,“ doplnil Šváb s tím, že pokud by někdo muže poznal, měl by se obrátit na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám