Hlavní obsah

Řidič autobusu se zastal muže, kterého obtěžovali agresoři. Zbili ho

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidiče autobusu napadli v neděli dva mladíci na pražském Kačerově poté, co se zastal muže, na kterého skupina dorážela a chtěla po něm jídlo. Oba pachatelé skončili na služebně, šofér utrpěl lehké zranění.

Foto: Novinky

Útočníky policisté a strážníci pochytali.

Článek

Incident se odehrál kolem 23. hodiny u vestibulu metra, kde končí také linkové autobusy dopravního podniku. Skupina šesti lidí tam obtěžovala cestujícího a chtěla po něm jídlo, toho se zastal řidič autobusu, který tam odpočíval na konečné.

Foto: Novinky

Útočníky policisté a strážníci pochytali

„Muže okřikl a ti obrátili svou zlost na něj. Nejprve ho napadli verbálně a pak i fyzicky. Když uslyšeli přijíždět policii a strážníky, dali se na útěk. Policisté je však zadrželi a dva podezřelé ve věku 24 a 26 let převezli na služebnu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Novinky

Útočníky policisté a strážníci pochytali

Podle něj je případ prozatím řešen jako přestupek proti občanskému soužití. Jeden z útočníků nadýchal přes dvě promile alkoholu. Muž, kterého skupina původně ohrožovala, na policii nepočkal a odešel. Šofér autobusu byl lehce zraněn a převezen do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám