Hlavní obsah

V Kamenném Přívozu hořel obchod, hasiči museli evakuovat obyvatele celého domu

Novinky, jap
Kamenný Přívoz

Kvůli požáru večerky v Kamenném Přívozu museli hasiči v sobotu večer evakuovat šest lidí z bytů nacházejících se nad prodejnou. Při požáru nebyl nikdo zraněn, škoda se vyšplhala podle odhadů na milión korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár večerky v Kamenném PřívozeVideo: Novinky

 
Článek

Operační středisko po přijetí oznámení o požáru prodejny potravin vyslalo na místo několik profesionálních i dobrovolných jednotek hasičů. Nad prodejnou je navíc restaurace a několik bytů.

Jak uvedl velitel zásahu, hasiči spatřili po svém příjezdu požár v jedné z místností prodejny. Aby se k němu dostali, museli rozbít výlohu a rozřezat mříže. Zásah komplikoval hustý kouř, který zavalil celý objekt.

„Z bytů nad prodejnou jsme evakuovali šest lidí,“ sdělil Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík. Podle informací Novinek se museli hasiči do některých bytů dostat násilím. Nikoho dalšího v nich ale nenašli.

Požár dostali hasiči velmi rychle pod kontrolu. Podle vyšetřovatele začalo hořet od mrazáku, pravděpodobně vlivem technické závady. Škodu hasiči společně s majiteli vyčíslili na milión korun. Zplodiny totiž zničily všechno zboží.

Kvůli požáru policie uzavřela hlavní průtah Kamenným Přívozem. Řidiči mohli místo objet po vedlejších komunikacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám