Hlavní obsah

Havířovem se proháněl nahý motorkář. Exhibice skončila nehodou

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Vlastním očím nevěřily ve čtvrtek odpoledne stovky lidí, kteří v ulicích Havířova na Karvinsku pozorovali zcela nahého motorkáře. Na sobě měl jen přilbu. Poté, co ho začala pronásledovat policejní hlídka, havaroval. Když se ho policisté při výslechu ptali na důvody jeho počínání, odmítl svůj motiv vysvětlit. O případu informovala v pátek mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Foto: Policie ČR

Nahý motorkář při ujíždění havaroval

Článek

Zběsilá jízda začala na křižovatce ulic Dělnická a Před tratí. „Policejní hlídku předjely dvě motorky. Na jedné seděl oblečený motorkář na stroji černé barvy a s reflexní vestou. Druhý řidič jel na červenočerné motorce a byl naprosto bez oděvu, pouze na zádech měl nápis POLICIE,“ uvedla mluvčí.

Oba motorkáře následně pronásledovala hlídka Policie ČR i městské policie. „Při vyjíždění z kruhového objezdu ve směru na Orlovou před vyznačeným přechodem zastavilo osobní vozidlo Ford Mondeo. Jeden z motorkářů stojící vozidlo objel a v jízdě pokračoval. Druhý, nahý motorkář, svou jízdu nezvládl a do fordu narazil,“ sdělila mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Hrozí mu dva roky za mřížemi

Od nehody začal nahý muž utíkat. Pronásledovat ho začal policista obvodního oddělení, jenž mladíka dohonil a společně se strážníky ho zadržel.

Foto: Policie ČR

Nahý motorkář při ujíždění havaroval

Dechová zkouška ukázala, že exhibicionista nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Vyšlo navíc najevo, že není držitelem příslušného řidičského oprávnění a jeho stroj nebyl opatřen registrační značkou. Nehodou způsobil škodu za zhruba 80 tisíc.

„Nahý motorkář ve věku 22 let z Havířova byl zadržen a převezen na služebnu. Ještě týž den mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví s trestní sazbou až na dvě léta. Je třeba podotknout, že jeho jízda byla nebezpečná a riskantní a v době průjezdu frekventovanými silnicemi se po okolních chodnících pohyboval značný počet osob, včetně dětí,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám