Hlavní obsah

Měl jsem osm piv a dva jointy, řekl policistům mladík, který naboural

Novinky, jap
Praha

Říčanští policisté vyjížděli v sobotu odpoledne dvakrát do Mukařova na Praze východ, kde měl muž na parkovišti rozbíjet auto. Stejný člověk pak pod vlivem alkoholu a marihuany s autem havaroval.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič vyjel s autem v Tehovci mimo silniciVideo: Novinky

 
Článek

Oznámení o tom, že v Mukařově někdo na parkovišti rozbíjí auto, přijali policisté hned dvakrát. Ani v jednom případě ale u auta nikoho nenašli. Jak se navíc později ukázalo, auto poškozoval jeho vlastní majitel. Ten ho rozbíjel a navíc i pokreslil fixem.

Večer pak přijali operátoři tísňové linky informaci o nehodě osobního auta, které v Tehovci na Praze východ vyletělo ze silnice. Na místo ihned vyjeli hasiči, záchranáři i policisté. Ti vzápětí poznali vůz, ke kterému již dvakrát vyjížděli.

Za volantem seděl opilý pětadvacetiletý mladík. Policistům řekl, že vypil osm piv a vykouřil dva jointy marihuany. Záchranáři ho s lehkým zraněním převezli do vinohradské nemocnice v Praze. Tam mu také lékaři odebrali krev, aby zjistili přesné množství alkoholu.

Podle prvotního vyšetřování jel mladík ve svém volkswagenu ve směru od Mukařova na Říčany. V Tehovci ze zatím neznámých příčin vjel s autem do protisměru a vyjel mimo silnici. Vůz cestou narazil do několika velkých okrasných kamenů. Sešrotované auto se zastavilo až u budovy místní čerpací stanice.

Přesné okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám