Hlavní obsah

Řidič autobusu vyložil v Praze turisty a zmizel, týden o něm nikdo neví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po 35letém řidiči autobusu, který zanechal turisty v hotelu v Praze a zmizel. Jeho stopa končí v nemocnici, kam byl přivezen záchrannou službou a ze které poté odešel.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Viktor Šeda

Článek

„Minulý týden v pátek dovezl turisty do Milevské ulice, kde byl také ubytován v hotelu. O dva dny později, tedy 31. května, měl turisty opět vyzvednout u hotelu a pokračovat v zájezdu, avšak k autobusu už se nedostavil,“ informovala v pátek mluvčí policie Iveta Martínková.

Podle ní vyšetřovatelé vzápětí zjistili, že byl viděn naposledy minulou sobotu v nemocnici, kam ho přivezla sanitka. Byl pod vlivem alkoholu. „Odtud svévolně krátce po čtvrté hodině ráno odešel. Od té doby již o sobě nepodal svým blízkým ani přátelům žádnou zprávu,“ konstatovala Martínková.

Pohřešovaný Viktor Šeda z Blanska má střední postavu vysokou mezi 160 až 170 centimetry. Výrazným markantem je tetování na levé paži s motivem Harley Davidson a orlem. Informace o pobytu nebo pohybu řidiče přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám