Hlavní obsah

Cizinci chtěli odvézt na letiště, spěchající taxikář jejich BMW zaparkoval do křoví

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pátek nad ránem si dvojice opilých mužů, mířících na pražské letiště, přivolala taxikáře. Ten ale s jejich BMW do cílového místa nedojel, jelikož sjel do příkopu a s autem zmizel ve křoví.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW přeletělo svodidla a zmizelo v křovíVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v Lipské ulici ve směru na R7. Dvojice opilých mužů měla odlétat z pražské Ruzyně do Turecka. Protože ale byli oba muži pod vlivem alkoholu, nechtěli řídit a na pomoc si přivolali taxikáře. Ten je měl v jejich BMW dovézt k odletové hale.

V Lipské ulici se ale auto v místě, kde je rychlost omezena na 50 kilometrů za hodinu, řítilo rychlostí přibližně třikrát vyšší. Podle taxikáře mu do cesty vjelo jiné auto a on strhl řízení. Vůz pak najel na svodidla a skončil ve křoví u silnice, kde ho nemohli najít ani přivolaní policisté.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Řidič BMW byl převezen do nemocnice. Příčiny nehody policisté vyšetřují,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Dvojice opilých mužů vyvázla nezraněna a mohla pokračovat na letiště, ovšem už bez svého auta. Auto musela vyprostit specializovaná firma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám