Hlavní obsah

Motorkář hlídce v Praze neujel, se zraněnou hlavou pak skončil v nemocnici

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Motorkáře na kradeném stroji pronásledovali v noci na úterý policisté v Praze. Poté, co s motorkou havaroval, se snažil ještě schovat se do křoví, policisté ho však dopadli.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář po honičce s policií skončil v tramvajovém kolejištiVideo: Novinky

 
Článek

Policisté chtěli v Bělocerkevské ulici zastavit ke kontrole řidiče motocyklu. Ten však nedbal výzev k zastavení a začal ujíždět směrem na Vinohrady. Když se k honičce připojila další policejní hlídka, změnil řidič svou trasu a začal ujíždět směrem do Strašnic.

V Průběžné ulici vjel motorkář podle svědků na travnatý tramvajový pás, po kterém se dál snažil ujet. Ve chvíli, kdy motocykl najel na přechod pro chodce, motorkář upadl a zranil se.

I přesto se ale ještě pokusil utéct a schovat se ve křoví. Policisté ho ale rychle zadrželi a přivedli zpět k havarovanému motocyklu. Tam už si ho převzali přivolaní záchranáři. „Muže, ročník narození 1973, jsme převezli s úrazem hlavy do vinohradské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

„V evidencích jsme následně zjistili, že motocykl byl na konci května odcizen na Praze 4,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Nehodou i ujížděním se policisté nadále zabývají. V průběhu úterý by měli stanovit právní kvalifikaci případu.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář havaroval v úzké uličceVideo: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám