Hlavní obsah

Policie ukázala video zběsilé jízdy řidiče na Uherskohradišťsku, jejž náraz vymrštil až na balkón

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Policie zveřejnila v pondělí videozáznam šílené jízdy 29letého řidiče na Uherskohradišťsku, která skončila jeho smrtí. Muž chtěl předjíždět, a když spatřil protijedoucí auto, strhl řízení a narazil do domu. Náraz ho vymrštil na balkón do prvního patra. Havárii nepřežil. Ze záběrů je patrné, že muž nebezpečně předjížděl a výrazně překračoval dovolenou rychlost.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič si svou šílenou jízdu natáčelVideo: Policie ČR

 
Článek

Na videu je zaznamenána jeho jízda okolím Bánova na silnici I/50. Jednou rukou mladý muž drží volant své Škody Octavia a druhou natáčí zběsilou jízdu na mobilní telefon. Zdokumentoval tak několik přestupků včetně předjíždění tam, kde je to zakázáno. Několik záběrů řidič také věnoval svému tachometru, kde ručička ukazuje až 200 km/h. Samotná nehoda na záběrech není.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidič vyletěl s autem do výšky prvního patra, nehodu nepřežil.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Havárie se stala v sobotu odpoledne v Bystřici pod Lopeníkem. V rychlosti 150 km/h v obci předjížděl a manévr nezvládl, neboť se v protisměru objevilo vozidlo. Strhl tedy řízení, dostal se do smyku a skončil mimo komunikaci. Auto smetlo plot rodinného domu, poté plot dalšího domu, narazilo do zaparkovaného vozidla a bylo vymrštěno do úrovně prvního patra rodinného domu. [celá zpráva]

Foto: HZS Zlínského kraje

Octavia po nehodě

Od balkónu se vozidlo odrazilo zpět a dopadlo na další zaparkované auto. Řidič během havárie z auta vypadl a utrpěl četná devastující zranění, kterým na místě podlehl.

Řidič, který ten den slavil narozeniny, měl podle policie již několik záznamů za dopravní přestupky a trestné činy. Třikrát byl trestán zákazem řízení kvůli řízení pod vlivem alkoholu a pro maření výkonu úředního rozhodnutí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám